2310.725.414 | 6987.750.077

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

Παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Britax Romer Advansafix i-Size Cool Flow Blue

 • Με Isofix
033502
489.00 
 
Παράδοση σε 4 - 10 εργάσιμες ημέρες
+

Το καλύτερο στην κατηγορία του παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου *τώρα ακόμα καλύτερο.

Βασισμένο στο βραβευμένο και νικητή crash test ADVANSAFIX IV*  το Νέο ADVANSAFIX i-Size (76-150 cm) πηγαίνει την ασφάλεια ένα βήμα παραπέρα. Έχει κατασκευαστεί βάσει του νέου κανονισμού i-Size  (R219) και έχει ελεγχθεί με τα αυστηρότερα κριτήρια και crash τεστ στο ιδιόκτητο crash test  κέντρο μας (όπως όλα τα καθίσματα της BRITAX), αλλά παρέχει και έξτρα προστασία με τις ζώνες 5 σημείων που φοριούνται περισσότερο (έως 21 κιλά) για τα μικρότερα παιδιά και με το σύστημα XP PAD για τα μεγαλύτερα παιδιά και τις ζώνες 3 σημείων.

 

Top Χαρακτηριστικά:

 • ISOFIX: Το προηγμένο σύστημα ISOFIX + σας επιτρέπει να προσδέσετε το κάθισμα αυτοκινήτου συγχρόνως στο σύστημα ISOFIX του αυτοκινήτου σας και στο επιπλέον σημείο πρόσδεσης TopTether.
 • BRITAX Pivot link system : Το σύστημα Pivot Link μειώνει την προς τα εμπρός κίνηση σε περίπτωση ατυχήματος. Ερευνούμε σταθερά νέους  τρόπους για να αυξήσουμε την ασφάλεια των καθισμάτων. Σε ενδεχόμενη σύγκρουση το πατενταρισμένο σύστημα Pivot Link (κατασκευαστικό πλεονέκτημα του καθίσματος με αυξημένη κλίση) συγκρατεί το σώμα του παιδιού στη θέση του μειώνοντας το μέγεθος της δύναμης πρόσκρουσης  που εξασκείται πάνω του, και το προστατεύει από το χτύπημα του κεφαλιού  στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.
 • TOP TETHER: Το Top Τether  προσθέτει τρίτο σημείο αγκίστρωσης, ενισχύοντας τη σταθερότητα του καθίσματος. Σε περίπτωση ατυχήματος, η κορυφαία τεχνολογία V-Tether απορροφά τις δυνάμεις κρούσης και σε συνδυασμό με το σύστημα pivot link (κατασκευαστικό πλεονέκτημα του καθίσματος με αυξημένη κλίση), μειώνει δραματικά κάθε περιστροφή και κίνηση προς τα εμπρός.
 • SECURE GUARD: Ιδανική τοποθέτηση της ζώνης της κοιλίας χάρη στην τελευταία τεχνολογία SECURE GUARD όταν χρησιμοποιούνται οι 3 σημείων ζώνες ασφαλείας.
 • SICT: Ρυθμιζόμενη πλευρική προστασία – τεχνολογίας (SICT). Τώρα, η μέγιστη πλευρική προστασία που παρέχει είναι ρυθμιζόμενη, ώστε να χρησιμοποιείται μόνο από την πλευρά που βρίσκεται πλησιέστερα προς την πόρτα, απελευθερώνοντας χώρο για επιπλέον επιβάτες.
 • Καινοτόμα Πλευρική Προστασία
 • V-shape προσκέφαλο
 • Ευκολία στην ανάκλιση

Ποιότητα - Κατασκευασμένο στη Γερμανία

Για να εγγυηθούμε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα, διατηρούμε όλη τη διαδικασία ανάπτυξης προϊόντων κάτω από μια στέγη, από την αρχική ιδέα μέχρι το τελικό προϊόν. Επιπλέον, τα καθίσματα των αυτοκινήτων μας δοκιμάζονται τακτικά στη μονάδα δοκιμών σύγκρουσης, τελευταίας τεχνολογίας.

 

ADVANSAFIX IV R, Νικητής στα car seat test (06/2019), Category: 9 – 36 kg

TEST Winner StiWa 2019

FLIP & GROW

Όταν το παιδί σας φτάσει τα 15 κιλά και το πολύ 21 κιλά, πρέπει να αλλάξετε από την ενσωματωμένη ζώνη 5 σημείων στη ζώνη ασφαλείας 3 σημείων του αυτοκινήτου για να ασφαλίσετε το παιδί σας στο κάθισμα. Χάρη στη λειτουργία FLIP & GROW, αυτό είναι πλέον δυνατό σε λίγα απλά βήματα. Απλά ρυθμίστε το προσκέφαλο και αποθηκεύστε τη ζώνη στην πλάτη του καθίσματος, ώστε να μη χαθεί.

Αφαιρέστε γρήγορα το κάλυμμα

Τα πράγματα μπορούν να γίνουν αρκετά ακατάστατα στο δρόμο. Οι χυμοί μπορούν να χυθούν ή τα παιδιά να αρρωστήσουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σχεδιάσαμε ένα κάλυμμα καθίσματος που πλένεται στο πλυντήριο και μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί χωρίς να αφαιρέσουμε τη ζώνη, ώστε να μπορείτε να καθαρίσετε γρήγορα και να χρησιμοποιήσετε το κάθισμα άμεσα.

Το σύστημα Britax Römer Pivot Link ISOFIX

Σε περίπτωση σύγκρουσης, το πατενταρισμένο Σύστημα Pivot Link ISOFIX κατευθύνει τη δύναμη πρώτα προς τα κάτω (1), στο κάθισμα του οχήματος και στη συνέχεια προς τα εμπρός (2), πιο απαλά - μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμού στο κεφάλι και στον αυχένα για το παιδί σας.

Μαλακές επωμίδες από νεοπρένιο

Οι καινούργιες, μαλακές επωμίδες από νεοπρένιο, ταιριάζουν άνετα στο στήθος του παιδιού σας. Συμβάλλουν στη μείωση της κίνησης του παιδιού σας σε περίπτωση σύγκρουσης και προσθέτουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση στη ζώνη 5 σημείων. Επιπλέον, μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα για πλύσιμο.

Προηγμένη προστασία πλευρικής πρόσκρουσης - SICT

Το SICT προσφέρει ανώτερη προστασία στο παιδί σας σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης. Μειώνει τις δυνάμεις πρόσκρουσης ελαχιστοποιώντας την απόσταση μεταξύ του αυτοκινήτου και του καθίσματος του αυτοκινήτου και παραμορφώνετε για να απορροφήσει την ενέργεια πριν φτάσει στο μικρό σας.

EasyRecline

Το EasyRecline είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το κάθισμα σε άνετες θέσεις ανάκλισης, ακόμα και όταν το παιδί σας βρίσκεται στο κάθισμα και χωρίς να χρειάζεται να επαναρυθμίσετε το Top Tether - απόλυτη ευκολία τόσο για τον γονέα όσο και για το παιδί.

 

Το Νέο ADVANSAFIX  i–Size τοποθετείται στο αυτοκίνητο με τους εξής τρόπους:

 1. Group 1 (9 έως 21 κιλά) (76-102 cm)με το σύστημα ISOFIX & TOP TETHER
 2. GROUP 2-3 (18 έως 36 κιλά) (100-150 cm) με το σύστημα ISOFIX
 3. GROUP 2-3 (18 έως 36 κιλά) (100-150 cm)  με τις ζώνες ασφαλείας 3 σημείων  του αυτοκινήτου, έτσι ώστε η ασφάλεια και η άνεση  να ακολουθεί  το παιδί  και σε αυτοκίνητα που δεν διαθέτουν σύστημα ISOFIX.

Ο νέος του σχεδιασμός το κάνει κατάλληλο και για τα μικρότερα σε διαστάσεις αυτοκίνητα.

Τα χρώματα AIR BLACK & AIR SILVER διαθέτουν ειδικά υφάσματα που επιτρέπουν τον σωστό αερισμό του καθίσματος και βοηθούν το παιδί  να μην ιδρώνει και να αισθάνεται ακόμα πιο άνετα στις διαδρομές με το αυτοκίνητο.


Εγκατάσταση προς τα εμπρός: από 76 έως 150 cm

Διαστάσεις: 60-83 x 44 x 47

Βάρος: 11 κιλά

Τύπος πρόσδεσης:
 • Με Isofix
Κατασκευαστής:
Britax
Κατηγορία:
Για Την Βόλτα
Φύλο:
Unisex
Τύπος:
Group 9-36kg
Βασικό Χρώμα:
Μπλε
 • Εάν το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο, ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες μέρες

 • Διαφορετικά ο χρόνος παράδοσης είναι 4-10 εργάσιμες μέρες

 • Εάν το προϊόν είναι σε κατάσταση ‘κατόπιν παραγγελίας’ ο χρόνος παράδοσης είναι από 10-20 εργάσιμες μέρες

 • Εάν επιθυμείτε καλύτερο χρόνο παράδοσης πιθανόν να υπάρχει δυνατότητα μόνο κατόπιν επικοινωνίας στο 2310720511
 • Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται ανάλογα με τον όγκο με ΕΛΤΑ ή με μεταφορική εταιρεία ή με courier. Η αποστολή για παραγγελίες άνω των 100,00 ευρώ είναι δωρεάν. Όταν τα προϊόντα είναι ογκώδη (άνω των 20kg) τα προϊόντα στέλνονται με μεταφορική εταιρεία.ενημερωθείτε εδώ
 • Για τους τρόπους πληρωμής ενημερωθείτε εδώ