Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€.*Ισχύουν εξαιρέσεις για ογκώδη δέματα.

Κουδουνίστρα "Κουκουβάγια" Chicco Eco+

104940
8.90 
Παράδοση σε 4 - 10 εργάσιμες ημέρες
+

Νέα σειρά Eco + από την εταιρεία Chicco, που συλλέγει νέα και υπάρχοντα αντικείμενα με μια βιώσιμη προσέγγιση: χρησιμοποιούμε ανακυκλωμένο πλαστικό από βιομηχανικά αποθέματα και βιο-πλαστικό από φυτικές πηγές ως πρώτη ύλη για τα προϊόντα μας.

Η συσκευασία κατασκευάζεται με χαρτί από αειφόρα διαχειριζόμενα δάση και ελεγχόμενες πηγές.


Με πολλούς γονείς που έχουν φιλική στάση προς το περιβάλλον και είναι πρόθυμοι να συμβάλουν στην προστασία της φύσης, η Chicco πιστεύει ότι είναι σημαντικό να προσφέρουμε βιώσιμα προϊόντα με προσιτή τιμή, όπως τα παραδοσιακά παιχνίδια.


ECO+ Κουδουνίστρα "Κουκουβάγια" 

Χαρακτηριστικά:

  • Συνιστώμενη ηλικία: 3 με 18 μηνών
  • Μια χαριτωμένη κουδουνίστρα σε σχήμα κουκουβάγιας από 80% ανακυκλωμένο πλαστικό και βιοπλαστικό, με 6 χρωματιστούς δακτυλίους σε διαφορετικές υφές.
  • Η Κουδουνίστρα "Κουκουβάγια"ECO + είναι μια πολύχρωμη κουδουνίστρα που κάνει έναν αστείο ήχο όταν κουνιέται: με τους 6 δακτυλίους με διαφορετικές υφές, η χαριτωμένη κουκουβάγια διασκεδάζει τα παιδιά, έτσι ώστε να μπορούν να βιώσουν τις πρώτες απλές εξερευνήσεις τους.
  • Η Κουδουνίστρα "Κουκουβάγια"ECO + είναι μέρος της συλλογής ECO +, της σειράς παιχνιδιών κατασκευασμένων στην Ιταλία που σέβονται το περιβάλλον και αντιπροσωπεύουν τη δέσμευσή μας να ενεργούμε υπεύθυνα προς τα παιδιά και τον κόσμο, δημιουργώντας  προϊόντα που χρησιμοποιούν λιγότερους ορυκτούς πόρους για τη μείωση της ρύπανσης των πλαστικών αποβλήτων.
  • Τα παιχνίδια ECO +, όπως όλα τα προϊόντα Chicco, προσφέρουν υψηλά πρότυπα ποιότητας, αξιοπιστία και ασφάλεια.


  • Τα προϊόντα είναι φτιαγμένα απο 80% ανακυκλωμένο πλαστικό ή 60% βιο-πλαστικό ή 80% βιο-πλαστικό & ανακυκλωμένο πλαστικό.
  • Το χαρτί της συσκευασίας προέρχεται από αειφόρα διαχειριζόμενα δάση και είναι πλήρως ανακυκλώσιμο.
  • Προσιτές τιμές, ενώ συνήθως τα φιλικά προς το περιβάλλον παιχνίδια έχουν υψηλές τιμές που δεν επιτρέπουν σε όλους τους γονείς να μπορούν να τα αγοράσουν.
  • Νέα ειδική συσκευασία με φυσικά γραφικά στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προβολές ή ψηφιακή επικοινωνία.
Κατασκευαστής :
Chicco
Κατηγορία:
Παιδικά Παιχνίδια
Φύλο:
Unisex
Βασικό Χρώμα :
Πολύχρωμο
  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα μας και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες μέρες.
    Επίσης υπάρχει δυνατότητα express αποστολής και και άμεση παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Παράδοση σε 4 - 10 εργάσιμες ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι 4-10 εργάσιμες μέρες.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Παράδοση σε 10 - 30 ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι κατά προσέγγιση 20 - 30 ημέρες.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Κατόπιν παραγγελίας'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι κατά προσέγγιση 20 - 30 ημέρες.

 

Εάν επιθυμείτε καλύτερο χρόνο παράδοσης πιθανόν να υπάρχει δυνατότητα κατόπιν επικοινωνίας στο 2310720511

Δείτε επίσης