2310.725.414 | 6987.750.077

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

Μαρτυρίες

Η εξυπηρέτηση άψογη!!!! Άμεση ανταπόκριση και πολύ πολύ ευγενικοί!!! Επίσης,γνωρίζουν πολύ καλά τις ανάγκες των πελατών!!!! Ευχαριστώ πολύ
Άψογη εξυπηρέτηση! Στο τηλέφωνο άμεσοι και φιλικοί. Την παραγγελία την έλαβα σε μια ημέρα, στην οποία περιλαμβανόταν και μια σακούλα δώρου, χωρίς να την έχω ζητήσει. Σίγουρα θα τους ξαναπροτιμούσα!
Είναι η πρώτη φορά που γράφω κριτική στο διαδίκτυο....
....και το κάνω γιατί η ποιότητα του καταστήματος,οι τιμές,η ποιότητα της εξυπηρέτησης,η ευγένεια του προσωπικού και η ταχύτητα αποστολής της παραγγελίας μου (σημείωση:βρίσκομαι στην επαρχία και την αμέσως επόμενη μέρα η παραγγελία ήταν στην πόλη μου)...με εξέπληξαν.
5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
10' δέκα με τόνο
Συγχαρητήρια που υπάρχουν τέτοιες επιχειρήσεις στην χώρα μας.
ΥΓ:στο επόμενο μωρό,πρώτα Ο Θεός,όλα τα προϊόντα από ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ.
Χρειάστηκε να αλλάξω προϊόν με δική μου ευθύνη & το κατάστημα το δέχτηκε αμέσως. Πολύ φιλική & άμεση εξυπηρέτηση. Θα το προτιμήσω κι αλλη φορά.

Πολύ καλή ανταπόκριση σε κάθε στάδιο της παραγγελίας. Φιλική εξυπηρέτηση.

Υπέροχη εξυπηρέτηση κι έχει πραγματικά τα πάντα!Το προσωπικό έχει ουσιαστική γνώση του αντικειμένου και με βοήθησαν πολύ! Ειδικά για νέους γονείς θα έλεγα ιδανικό!
Καταπληκτική εξυπηρέτηση, ανθρώπινη. Αγοράζοντας από αυτό το κατάστημα χαίρεσαι να στηρίζεις τοπικά καταστήματα κ όχι αλυσίδες καταστημάτων. Το 2018 πήραμε κούνια και μας εξυπηρέτησαν με τον καλύτερο τρόπο για να πάρουμε την ποιότητα που ζητούσαμε σε πολύ καλή τιμή. Τοποθέτηση στο σπίτι, με πολύ προσεκτικό κ διακριτικό προσωπικό.
Για επισκευή που προέκυψε, εφόσον δεν πέρασε ο χρόνος εγγύησης και δεν είναι κατινκάτι που προκαλεσαμε οι ίδιοι,επισκευάζουν δωρεάν.
Εξαιρετικό κατάστημα ..άμεση εξυπηρέτηση.. ευγενικό προσωπικό. Ποιοτικά ρούχα και πολύ καλές τιμές
Εξαιρετική Γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση άριστο προσωπικό . Παραγγείλαμε καρότσι τηλεφωνικά και το προσωπικό μας ενημέρωσε πλήρως από την αρχή μέχρι και την παράδοση της παραγγελίας μας .
Νέα δημοσίευση