Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€.*Ισχύουν εξαιρέσεις για ογκώδη δέματα.

Joyce Παιδική Μπλούζα κοντομάνικη 'Α better me' Λευκό

2314507_B3D3
6.24 
Τιμή: 8.00  Κερδίζετε : 1.76 € (22%)
  • Προβολη ολων των επιλογων ως λίστα
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
+
Παιδική μπλούζα με τσέπη και διακοσμητικό τύπωμα από την εταιρία Joyce κατάλληλη για τους καλοκαιρινούς μήνες. Αποτελεί ένα από τα πιο βασικά ρούχα της παιδικής ντουλάπας και μπορεί να συνδυαστεί με παντελόνι, σορτς, κολάν, φόρμα κ.α. Κατασκευάζεται από μαλακά υλικά ώστε να παρέχει άνεση και ευελιξία κινήσεων στο σχολείο και το παιχνίδι. Συνδυάζοντάς την κατάλληλα μπορεί να φορεθεί στις καθημερινές αλλά και πιο επίσημες εμφανίσεις του παιδιού.
Ύφασμα :
Βαμβάκι
Κατασκευαστής :
Joyce
Κατηγορία:
Παιδικά Ρούχα
Φύλο:
Αγόρι
Συλλογή:
Άνοιξη / Καλοκαίρι
Τύπος :
Μπλουζάκια
Βασικό Χρώμα :
Λευκό
Μέγεθος :
8 ετών
  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα μας και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες μέρες.
    Επίσης υπάρχει δυνατότητα express αποστολής και και άμεση παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Παράδοση σε 4 - 10 εργάσιμες ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι 4-10 εργάσιμες μέρες.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Παράδοση σε 10 - 30 ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι κατά προσέγγιση 20 - 30 ημέρες.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Κατόπιν παραγγελίας'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι κατά προσέγγιση 20 - 30 ημέρες.

 

Εάν επιθυμείτε καλύτερο χρόνο παράδοσης πιθανόν να υπάρχει δυνατότητα κατόπιν επικοινωνίας στο 2310720511