Οδηγός Αγοράς – Καρότσι περιπάτου

13/04/2023
από Γεωργία Καραμπατάκη
Οδηγός Αγοράς – Καρότσι περιπάτου του Fatsules

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Σήμερα θέλουμε να μοιραστούμε τις γνώσεις μας μαζί σας σε ένα must have προιόν του καλοκαιριού, το καρότσι περιπάτου ή καρότσι μπαστούνι. Πως όμως θα επιλέξετε το κατάλληλο καρότσι περιπάτου;

Τα βασικά κριτήρια επιλογής έχουν ως εξής:

  1. Μέγιστο βάρος του παιδιού

Τα περισσότερα καρότσια περιπάτου έχουν προδιαγραφές έως 15 κιλά για το μέγιστο βάρος παιδιού. Υπάρχουν όμως και καρότσια περιπάτου με προδιαγραφές έως 22 κιλά.

Καρότσια περιπάτου έως 15 κιλά, δείτε τα εδώ.

Καρότσια περιπάτου έως 22 κιλά, δείτε τα εδώ.

  1. Ηλικία – Χρήση από νεογέννητο

Το δεύτερο χαρακτηριστικό που πρέπει να προσέξετε είναι αν το καρότσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από νεογέννητο ανάλογα με την κλίση που προσφέρει το κάθισμα του καροτσιού. Συνήθως τα καρότσια περιπάτου χρησιμοποιούνται από μωράκια άνω των 6 μηνών.

  1. Μηχανισμός κλεισίματος – Λαβή Καροτσιού

Κλείσιμο σαν βιβλίο ή σαν μπαστούνι. Είναι μια ερώτηση που καλείστε να απαντήσετε κατά την αγορά του καροτσιού περιπάτου. Τα περισσότερα καρότσια που κλείνουν σαν βιβλίο μετακινούνται πιο εύκολα σαν χειραποκευή και κλείνουν με ένα χέρι. Τα καρότσια που κλείνουν σαν μπαστούνι είναι αρκετά στοιβαρά και μαζεύουν μακρόστενα για μικρά port baggage. Αντίστοιχα στα καρότσια περιπάτου που ανοίγουν σαν βιβλίο η λαβή είναι κυρίως ενιαία εννοώ στα καρότσια μπαστούνια η λαβή είναι σαν μπαστούνι.

  1. Ρόδες και Κουκούλα

Θα πρέπει να επιλέξετε αν το καρότσι περιπάτου που θα επιλέξετε θέλετε να έχει μονές ρόδες που προσφέρουν design & κομψότητα ή διπλή ρόδα που προσφέρει σταθερότητα στην κίνηση και εύκολη κύλιση.

Επίσης το μέγεθος της κουκούλας είναι σημαντικό για την καλύτερη προστασία του παιδιού από τις καιρικές συνθήκες.

  1. Αξεσουάρ καροτσιού

Τέλος κοιτάμε τα αξεσουάρ του καροτσιού που περιλαμβάνονται όπως ο ποδόσακος, η κουνουπιέρα, το αδιάβροχο, η ποτηροθήκη και η ομπρέλα καροτσιού.

Ελπίζουμε οι οδηγιές να σας φάνηκαν χρήσιμες!

ΜΦΧ

Γεωργία από την ομάδα ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες πάντα μπορείτε να μας βρείτε και τηλεφωνικά στο 2310720511.

Τα καλύτερα πασχαλινά δώρα, για κάθε νόνο και γονιό!

21/03/2023
από Γεωργία Καραμπατάκη
Τα καλύτερα πασχαλινά δώρα, για κάθε νόνο και γονιό! του Fatsules

Το Πάσχα έφτασε και όλοι εμείς οι νονοί και γονείς θέλουμε να κάνουμε τα παιδιά μας ευτυχισμένα χαρίζοντας τους υπέροχα πασχαλινά δώρα.

Η περίοδος του Πάσχα από παιδιά μας φέρνει στο μυαλό το κατανυκτικό κλίμα της μεγάλης εβδομάδας αλλά και την έναρξη της άνοιξης, των πρώτων εξορμήσεων...Πάσχα ηλιόλουστο στις αυλές και στο χωριό!

Για το λόγο αυτό τα πασχαλινά δώρα μαζί με την πασχαλινή λαμπάδα είναι κυρίως δώρα που διασκεδάζουν τα παιδιά στις πρώτες εξορμήσεις και βόλτες!

Γιατί το ριλάξ θεωρείται απαραίτητο κομμάτι του βρεφικού εξοπλισμού;

31/01/2023
από Γεωργία Καραμπατάκη
Γιατί το ριλάξ θεωρείται απαραίτητο κομμάτι του βρεφικού εξοπλισμού; του Fatsules
Γιατί το ριλάξ θεωρείται απαραίτητο κομμάτι του βρεφικού εξοπλισμου; Εδώ θα δούμε τα ωφέλη του βρεφικού ριλάξ για το μωρό αλλά και για την νέα μανούλα! Για το ριλάξ του μωρού θα λέγαμε ότι είναι μια αναπαυτική θεσούλα μέσα στο σπίτι μόνο για το μωράκι μας.

Πως να διαλέξω το κατάλληλο καρότσι

16/10/2020
από ΚΙΦΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ
Πως να διαλέξω το κατάλληλο καρότσι του Fatsules

Το παιδικό καρότσι είναι ένα άκρως απαραίτητο κομμάτι στον εξοπλισμό του μωρού, ειδικότερα τα πρώτα χρόνια. Οι επιλογές στην αγορά είναι πολλές και αυτό δημιουργεί ένα επιπλέον άγχος στους γονείς, που προσπαθούν να βρουν το καλύτερο παιδικό καρότσι για τις ανάγκες τους και την άνεση του μωρού. Τα παιδικά καροτσάκια διαφοροποιούνται ως προς την ποιότητα, τα υλικά, το βάρος και ως προς τον τρόπο χρήσης και τις λειτουργίες τους.

Βαλίτσα μαιευτηρίου. Τι θα χρειαστώ μαζί μου για το μαιευτήριο;

20/01/2020
από ΚΙΦΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ
Βαλίτσα μαιευτηρίου. Τι θα χρειαστώ μαζί μου για το μαιευτήριο; του Fatsules
Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ

Η συγκέντρωση των πραγμάτων που θα χρειαστείτε είναι μια συναρπαστική διασικασία γιατί σας κάνει να νιώθετε πιο κοντά την μεγάλη αυτή στιγμή της άφιξης του μωρού σας!

Τι θα χρειαστώ για το μωράκι μου? Πρώτα ρουχαλάκια και λευκά είδη

09/01/2020
από ΚΙΦΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ
Τι θα χρειαστώ για το μωράκι μου? Πρώτα ρουχαλάκια και λευκά είδη του Fatsules

Η προίκα του μωρού και ότι χρειάζεσαι για το μωράκι σου

 

Μικροσκοπικά ζιπουνάκια, φόρμες, σεντόνια και κουβερτούλες αγκαλιάς… Όλα τα πρώτα προικιά του μωρού μας είναι υπέροχα και μας ξετρελαίνουν.

Πώς θα επιλέξουμε σωστά
Κατ’ αρχήν η εποχή που θα γεννηθεί το μικρό μας θα μας κατευθύνει ως προς το τι θα αγοράσουμε. Αυτό που δεν αλλάζει είναι η ποσότητα.

Ο θηλασμός βήμα προς βήμα

08/01/2020
από ΚΙΦΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ
Ο θηλασμός βήμα προς βήμα του Fatsules

Ο θηλασμός είναι μια τέχνη που καλείστε να μάθετε μαζί με το μωρό σας. Δεν είναι δύσκολος, ωστόσο χρειάζεται αρκετή πρακτική εξάσκηση. Αν μάθετε να το κάνετε σωστά, το μωρό σας θα είναι ικανοποιημένο και ευχαριστημένο κι εσείς δεν θα υποφέρετε (μάλλον) από πληγωμένες θηλές ή άλλα προβλήματα. Παρακάτω θα βρείτε μερικές οδηγίες από σύμβουλο θηλασμού, για να το κάνετε σωστά. Θυμηθείτε όμως, ότι καλό είναι να ζητήσετε βοήθεια αν έχετε δυσκολίες.

 
1 2