Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€.*Ισχύουν εξαιρέσεις για ογκώδη δέματα.

Σετ δώρου με μπρελόκ Σόφι καμηλοπάρδαλη

517413
26.90 
Παράδοση από 4 - 10 ημέρες
+

Ένα τέλειο δώρο για το νεογέννητο!

Τα τελευταία 30 χρόνια, ο αριθμός των καμηλοπαρδάλων έχουν σχεδόν μειωθεί κατά 30%. Υπάρχουν ακόμα μόνο 111.000 καμηλοπαρδάλεις σήμερα στην άγρια φύση. Είναι η ώρα να δράσουμε! 

Η Σόφι η καμηλοπάρδαλη, το 2021, ξεκίνησε την συνεργασία της (και είναι πολύ περήφανη για αυτό) με τον οργανισμό Giraffe Conservation Foundation (GCF) με σκοπό να εξασφαλίσει ένα μέλλον για τις καμηλοπαρδάλεις στην Αφρική.

Τα χρήματα που θα συλλεχτούν, θα χρησιμοποιηθούν για το πρόγραμμα μετατόπισης διατήρησης καμηλοπάρδαλης. Μέσω των μετατοπίσεων διατήρησης, ενισχύονται οι μικροί πληθυσμοί καμηλοπάρδαλης και οι καμηλοπαρδάλεις επιστρέφουν σε περιοχές όπου έχουν εξαφανιστεί τοπικά. Είναι βασικά εργαλεία διατήρησης για τη διασφάλιση ενός μέλλοντος για τις καμηλοπαρδάλεις στην άγρια ​​φύση/

Με την αγορά ενός σετ δώρου "Save Giraffes", συμβάλλετε άμεσα στην διατήρηση των καμηλοπαρδάλων στην Αφρική. 

Το σετ περιλαμβάνει την Σόφι την καμηλοπάρδαλη, το Νο1 μασητικό σε όλο τον κόσμο, από 100% φυσικό καουτσούκ και ένα μπρελόκ με το ομοίωμα της Σόφι.


Περιλαμβάνει:

  • Την αγαπημένη σε όλα τα μωρά Σόφι καμηλοπάρδαλη, το πρώτο παιχνίδι του μωρού σε 100% φυσικό καουτσούκ για να διεγείρει όλες τις αισθήσεις.
  • Μια Σόφι καμηλοπάρδαλη μπρελόκ από 100% φυσικό καουτσούκ ώστε και μια μαμά να μπορεί να έχει ένα ομοίωμα της Σόφι μαζί της.
Κατασκευαστής :
Sophie La Girafe
Κατηγορία:
Βρεφανάπτυξη
Φύλο:
Unisex
Βασικό Χρώμα :
Μπεζ
  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα μας και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες μέρες.
    Επίσης υπάρχει δυνατότητα express αποστολής και και άμεση παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Παράδοση σε 4 - 10 εργάσιμες ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι 4-10 εργάσιμες μέρες.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Παράδοση σε 10 - 30 ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι κατά προσέγγιση 20 - 30 ημέρες.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Κατόπιν παραγγελίας'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι κατά προσέγγιση 20 - 30 ημέρες.

 

Εάν επιθυμείτε καλύτερο χρόνο παράδοσης πιθανόν να υπάρχει δυνατότητα κατόπιν επικοινωνίας στο 2310720511

Δείτε επίσης