Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφή Προϊόντων

Θέλοντας να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας στα προϊόντα που επιλέγουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, προσφέρουμε την δυνατότητα επιστροφής για την ανταλλαγή τους με άλλα, εντός 15 ημερών από την ημέρα παράδοσής τους με την προϋπόθεση να τηρούνται οι παρακάτω όροι.

Τα καταστήματα Φατσούλες εγγυώνται για την ποιότητα των προϊόντων και τους συνεργάτες τους. Έτσι, φροντίζουμε για υψηλή ποιότητα και ασφάλεια σε όλα μας τα είδη θέλοντας να παρέχουμε ότι καλύτερο για το μωράκι σας.

Η αλλάγη προϊόντος χρεώνεται 6,99€ και ισχυεί για προιόντα έως 4 κιλά.

Σε περίπτωση που υπάρξουν επιπλέον έξοδα αποστολής λόγω μεγάλου όγκου παραγγελίας, θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση και ειδοποίηση του πελάτη.

Αν κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό τα έξοδα για την επιστροφή του προϊόντος, επιβαρύνουν την εταιρία.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι εάν σκοπεύετε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν συμπληρώνετε τη φόρμα επιστροφών για να συνοδεύει την επιστροφή σας.

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει προϊόντα που δεν συμφωνούν με τους όρους Πολιτικής Επιστροφών που αναγράφονται παρακάτω.

Σε περίπτωση μη τήρησης των αναγραφόμενων όρων, ενδέχεται να επιβαρυνθείτε το κόστος αποστολής.

 

Διαδικασία επιστροφής

Επικοινωνείτε με email στο info@fatsules.gr ή στο τηλέφωνο 2310 725 414 προκειμένου να εγκριθεί η επιστροφή σας.

Επικοινωνείτε με την εταιρία που σας μετέφερε το προϊόν. Αν είναι ογκώδες, με την μεταφορική εταιρία, διαφορετικά με την SPEEDEX courier της περιοχής σας.

Συμπληρώνετε το έντυπο επιστροφής. 

 

Όροι επιστροφής

Οι παρακάτω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους προκειμένου να γίνει αποδεκτή η επιστροφή της παραγγελίας: 

  • Η αίτηση επιστροφής ή ανταλλαγής δεν υπερβαίνει τις 15 μέρες από την ημερομηνία παράδοσης βάση των εγγράφων παραλαβής
  • Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική τους κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς σημάδια φθοράς, λερώματα και κατάλληλα για επαναπώληση.
  • Όλα τα προϊόντα πρεπει να φέρουν όλες τις ετικέτες και τα συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχαν κατά την αγορά τους καθώς και τη συσκευασία που τα συνόδευε χωρίς να έιναι σκισμένη.
  • Εφόσον το προιόν και η διαδικασία επιστροφής πληρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε να αποστείλετε τα προϊόντα στην εταιρία, να τα ανταλλάξετε με άλλα ή να σας επιστρέψουμε το χρηματικό ποσό.
  • Σε περίπτωση μή τήρησης των όρων, η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μη δεχτεί την επιστροφή.
  • Ο πελάτης έχει πάντα την ευθύνη της αποστολής στη διεύθυνση Εθνικής Αντιστάσεως 17 Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκη 56123 τηλέφωνο 2310725414.

*Διατηρείτε την ευθύνη να φτάσουν τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα στην εταιρία γι αυτό σας προτείνουμε να επιλέξετε υπηρεσία με την οποία παραλάβατε αρχικά το δέμα. 

**Η εταιρία δεν ευθύνεται για εμπορεύματα που χάνονται κατά την επιστροφή.

 

Επιστροφή Χρημάτων

Η ΕΤΑΙΡΙΑ θα επιστρέψει κάθε δαπάνη που έλαβε από τον ΧΡΗΣΤΗ, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερώθηκε για την απόφαση του ΧΡΗΣΤΗ να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση.

Η επιστροφή των χρημάτων από την πλευρά της ΕΤΑΙΡΙΑΣ θα γίνει με την χρήση των ιδίων μέσων πληρωμής, που ο ΧΡΗΣΤΗΣ χρησιμοποίησε για την αρχική συναλλαγή.

BEST SELLERS