Τρόποι Πληρωμής

Όλες οι τιμές που υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.fatsules.gr συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α.  και παραθέτονται σε κάθε περιγραφή προϊόντος ξεχωριστά. Η εταιρία Φατσούλες προσφέρει τις ακόλουθες μεθόδους πληρωμών:

1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Επιλέγοντας αυτή τη μέθοδο πληρωμής  θα μπορέσετε εκτελέσετε μια τραπεζική μεταφορά (η πληροφορία θα δοθεί αυτόματα τη στιγμή της αγοράς).

Όταν γίνεται τραπεζικό έμβασμα επιβαρύνεται ο πελάτης την προμήθεια της τράπεζας που διαφέρει, ανάλογα με το ποσό και την εκάστοτε τράπεζα.

Σημείωση:

  • η παραγγελία θα σταλεί μόνο αφού λάβουμε την πληρωμή, μια διαδικασία που συνήθως διαρκεί 1 εργάσιμες μέρες.
  • Κατά την κατάθεση θα πρέπει να αναγράφονται:

    Στο πεδίο "Αιτιολογία προς δικαιούχο" το ονοματεπώνυμο παραγγελίας και αριθμό παραγγελίας (για τις ηλεκτρονικές παραγγελίες).

    Στο πεδίο "Μήνυμα προς δικαιούχο" συμπληρώνετε ονοματεπώνυμο παραγγελίας,  αριθμό παραγγελίας (για τις ηλεκτρονικές παραγγελίες) και το λόγο κατάθεσης. (Για παράδειγμα: Στόγιου Φανή 9540 προκαταβολή για κρεβάτι ή Στόγιου Φανή 9540 εξόφληση για κρεβάτι)

 

 

2. Πιστωτική Κάρτα - Δυνατότητα έως 6 δόσεις για αγορές άνω των 70€

Η πληρωμή θα χρεωθεί άμεσα στην πιστωτική κάρτα του πελάτη. Ο πελάτης θα συμπληρώσει την κατάλληλη φόρμα που έχει δημιουργήσει η τράπεζα με την οποία συνεργαζόμαστε, για να προβείτε σε αγορά. Σε αυτή τη φόρμα θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας και άλλες σχετικές πληροφορίες, όπως την ημερομηνία λήξης της. Το σύστημα πληρωμής με πιστωτική κάρτα είναι εγγυημένο και ασφαλές. Σε κανένα στάδιο της διαδικασίας η εταιρία μας δεν έρχεται σε επαφή με αυτές τις πληροφορίες, όπως αριθμό πιστωτικής κάρτας, ημερομηνία λήξης κ.α.


Οι σχετικές πληροφορίες με τον αγοραστή διαβιβάζονται από μία προστατευόμενη σύνδεση απευθείας στην ιστοσελίδα της τράπεζας που διαχειρίζεται τις συναλλαγές μας. Η εταιρία Φατσουλες  δεν πρόκειται να αποθηκεύσει  (και  είναι αδύνατον) καμία τέτοιου είδους πληροφορία σε κανέναν υπολογιστή της, και δεν είναι επομένως σε καμία περίπτωση υπεύθυνη εάν οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο χρησιμοποιήσει με δόλο ή με λάθος τρόπο την πιστωτική σας κάρτα.

Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, Diners καθώς και Masterpass.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

3. Αντικαταβολή

Το κόστος αντικαταβολής είναι 2,00 € επιπλεόν.

Ο παραπάνω τρόπος πληρωμής δεν ισχύει για παραγγελίες άνω των 100€ και σε ογκώδη αντικείμενα για τα οποία δεν αναλαμβάνουν την μεταφορά τους οι ταχυμεταφορικές εταιρίες (courier).

Αν η παραγγελία είναι ογκώδη και είναι αντικαταβολή τότε αποστέλεται με ΕΛΤΑ και η παραλαβή γίνεται από το πλησιέστερο ΕΛΤΑ κατάστημα της περιοχής.

4. Έως 36 δόσεις ΧΩΡΙΣ πιστωτική κάρτα

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΣΕΩΝ ΕΩΣ 36 ΔΟΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ.

Οι Φατσούλες σου δίνουν την δυνατότητα να αγοράσεις όλα όσα ονειρεύτηκες για τον ερχομό του μωρού σου ΜΟΝΟ από 13€ τον μήνα και έως 36 μήνες.

Εσείς νοιαστείτε μόνο για το αγγελούδι σας αφού όλα τα άλλα γίνονται εύκολα και γρήγορα!

Δείτε όλες τις λεπτομέρεις του προγράμματος ΕΔΩ.

5. Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε ο ίδιος το προϊόν που έχετε παραγγείλει απο το κατάστημα. Για την κράτηση των προϊόντων προϋποθέτει προκαταβολή το 30% της αξίας. Το υπόλοιπο ποσό δίνεται κατά την παραλαβή στο κατάστημα.

Δωροεπιταγές

Ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη σας

Με κάθε νέα αγορά σε επιλεγμένα προϊόντα του site, σας δίνουμε την δυνατότητα επιπλέον αγορών ώστε να κερδίζετε ακόμη περισσότερο για την επιλογή σας. Οι Δωροεπιταγές έχουν άμεση χρήση και διάρκεια 3 μηνών. Μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε για να αγοράσετε ότι σας χρειάζεται χωρίς περιορισμό είδους.

Για περισσότερες λεπτομέρειες κλικ ΕΔΩ

BEST SELLERS