Τρόποι Αποστολής

Η εταιρία ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ θα αποστείλει τα προιόντα σας εύκολα και γρήγορα με την χρήση Courier, ΕΛΤΑ ή μεταφορικής εταιρίας αναλόγα με το ογκομετρικό βάρος της παραγγελίας σας.

Αποστολές με Courier

Για προιόντα μικρού βάρους ή όγκου η αποστολή γίνεται με Courier. Η παράδοση των προιόντων γίνεται στην πόρτα σας στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας.

Οι συνεργαζόμενες courier της εταιρίας μας είναι Γενική Ταχυδρομική και Speedex CourierΣε περίπτωση συγκεκριμένης προτίμησης αποστολής από μια από της δύο προαναφερόμενες εταιρίες μπορείτε να το επισημάνεται στα σχόλια της παραγγελίας σας.

Αποστολές με ΕΛΤΑ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

Για προιόντα μεσαίου βάρους ή όγκου η αποστολή γίνεται με ΕΛΤΑ Κατοίκον. Η παράδοση των προιόντων γίνεται στην πόρτα σας στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας.

Αποστολές με Μεταφορική Εταιρία

Για προιόντα μεγάλου βάρους ή όγκου η αποστολή γίνεται με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία. Η παράδοση των προιόντων γίνεται στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας με φορτηγό στην είσοδο της πολυκατοικίας/ κατοικίας σας (παράδοση πεζοδρομίου).

*Εάν δεν υπάρχει η δυνατότητα για παραλαβή στην είσοδο σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περιοχές που είναι είτε απομακρυσμένες από κέντρα αστικών πόλεων είτε δυσπρόσιτες ο πελάτης θα πρέπει να παραλάβει το δέμα του από την έδρα της μεταφορικής εταιρείας.

Εάν δεν υπάρχει δυνατότητα για παραλαβή από την έδρα της μεταφορικής εταιρίας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η εκάστοτε μεταφορική εταιρία επιλέγεται με κριτήρια την τοποθεσία παράδοσης και την καλύτερη ποιότητα των υπηρεσιών της.

Κάθε δέμα είναι εγγυημένο από την εταιρία Φατσούλες σε περίπτωση κλοπής ή φθοράς.

Κόστος Αποστολής

Το ακριβές κόστος αποστολής της παραγγελίας σας, γίνεται εμφανές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγγελίας, πριν από την πληρωμή.

*Για περιοχές που είναι είτε απομακρυσμένες από κέντρα αστικών πόλεων είτε δυσπρόσιτες ενδέχεται να υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις για τις οποίες η εταιρία μας θα σας ενημερώσει εγκαίρως πριν την αποστολή του προιόντος.

Ωράριο παράδοσης εμπορευμάτων

Η διαδικασία παράδοσης διενεργείται από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ωρών (9:00πμ - 17:00μμ) ή σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας της εκάστοτε εταιρίας μεταφορών ή ταχυμεταφορών που σας έχουμε υποδείξει.

Εάν δεν υπάρχει δυνατότητα παραλαβής τις προαναγραφόμενες ώρες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συμβουλές κατά την παραλαβή προϊόντων

Όταν το προϊόν φτάσει στα χέρια σας από την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία σας συμβουλεύουμε να ελέγξετε αν:

  • Ο αριθμός των προϊόντων που παραδόθηκαν αντιστοιχεί με τον αριθμό των προϊόντων που είχαν παραγγελθεί.
  • Τα ονόματα των προϊόντων στο κουτί να είναι ίδια με αυτά του τιμολογίου
  • Αν το κουτί έχει αλλοιωθεί κατά κάποιον τρόπο.

Σε πιθανή οποιαδήποτε φθορά του κουτιού ή του προϊόντος παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα.

Όσον αφορά προβλήματα και οποιαδήποτε καταγγελία σχετικά με το φυσικό πακέτο ή την μη πληρότητα του προϊόντος που παρελήφθη, θα πρέπει να δηλώνεται σε διάστημα 3 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης.

Η έγκαιρη επικοινωνία εντός 3 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στο email: info@fatsules.gr ή τηλεφωνικά στο 2310725414 για οποιαδήποτε πρόβλημα, θα σας προσφέρει αναφορά των φθορών για την αναπλήρωση των προϊόντων.

Για να εξακριβωθεί η φθορά της ακεραιότητας των προϊόντων που έχει προκληθεί κατά τη μεταφορά τους, όλα τα αποδεικτικά στοιχεία θα πρέπει να τεκμηριώνονται με τη χρήση φωτογραφιών σε ψηφιακή μορφή, ώστε να μπορούμε να τις διαβιβάσουμε στην μεταφορική εταιρία με την οποία συνεργαζόμαστε.

Ασφάλεια των προϊόντων

Όλα τα προϊόντα που πωλούνται στην ιστοσελίδα www.fatsules.gr συμμορφώνονται με τους κανονισμούς που έχει θέση η Ευρωπαϊκή Ένωση και πληρούν τους σχετικούς κανόνες ασφάλειας των προϊόντων.

Κάθε δέμα είναι εγγυημένο από την εταιρία Φατσούλες σε περίπτωση κλοπής ή φθοράς.

Οι χώρες που δεν είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι δυνατόν να ακολουθήσουν σε κάποια προϊόντα, τους κανόνες ασφαλείας.

Άλλες πληροφορίες

Με τη ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης δηλώνει ότι έχει διαβάσει και αποδέχεται τους κανόνες της ιστοσελίδας, τους όρους πώλησης καθώς και την τυπική διαδικασία πληρωμής και αποστολής.

BEST SELLERS