Γιατί το ριλάξ θεωρείται απαραίτητο κομμάτι του βρεφικού εξοπλισμού;

31/01/2023
από Skroutz Marketplace
Γιατί το ριλάξ θεωρείται απαραίτητο κομμάτι του βρεφικού εξοπλισμού; του Fatsules
Γιατί το ριλάξ θεωρείται απαραίτητο κομμάτι του βρεφικού εξοπλισμου; Εδώ θα δούμε τα ωφέλη του βρεφικού ριλάξ για το μωρό αλλά και για την νέα μανούλα! Για το ριλάξ του μωρού θα λέγαμε ότι είναι μια αναπαυτική θεσούλα μέσα στο σπίτι μόνο για το μωράκι μας.
 
Τι είναι το ριλάξ;
Ειναι λοιπόν ένα άνετο καθισματάκι που μιμείται τις κινήσεις που κάνει η μαμά όταν νανουρίζει - ηρεμεί το μωρό.
 
Ποιός είναι ο σκοπός; 
Είναι να ξεκουράσει την νέα μαμά και να την διευκολυνει, όλες εκείνες τις φορές που δεν έχει την δυνατότητα να το κρατήσει αγκαλίτσα
 
Τι προσφέρει στην νέα μανούλα;
Το ριλάξ του μωρού προσφέρει χαλάρωση και άνεση οταν πρέπει η μαμά να κοιμήσει το μωράκι, να το ηρεμήσει από τους κολικούς ή απο έντονο κλάμα αλλά και για να κοιμηθεί πιο εύκολο.
 
Πώς θα επιλέξω το κατάλληλο ριλάξ για το μικρό μου μωράκι και για εμένα;
Στο εμπόριο υπάρχουν χιλιάδες ριλάξ και όλα διαφορετικά, ποιό είναι το ιδανικο όμως; Σημαντικό για την επιλογή του νέου γονιού είναι να πληρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας ώστε να είναι ασφαλές. Επιπλέον πρέπει να το επιλέξουμε το ριλάξ με βάση τα κιλά και την ηλικία του μωρού μας. Ολα τα ριλάξ αναφέρουν το όριο των κιλών και την καταλληλότητα της ηλικίας του μωρού.
 
Ποιά είναι τα είδη των ριλάξ;
Τα είδη τους είναι δύο τα επιδαπέδια και τα ριλάξ κούνια-ηλεκτρικά
 
Τα επιδαπέδια ριλάξ είναι πιο απλά βρεφικά ριλάξ που μεταφέρονται εύκολα είναι εξοπλισμένα με μπάρα παινχιδιών και κάποια προσφέρουν μουσική η δόνιση. Η κινησή του γίνεται από τον γονέα χωρίς να είναι ανεξάρτητη.
 
Τα ριλάξ κούνια ή ηλεκτρικά ριλάξ έχουν ανεξάρτητη κίνηση μπρός πίσω ή αριστερά δεξιά, επιλογές μουσικής, μπάρα παιχνιδιών, τέντα με κουνουπιέρα, δυνατότητα σύνδεσης με ηλεκρική μπρίζα, ανατομικό μαξιλαράκι, δισκο φαγητού και πολλά ακόμα...
 
Ότι από τα δύο ριλάξ και να διαλέξεις το σίγουρο είναι πως θα το εκτιμήσεις και εσύ αλλά και το μικρό σου μωράκι!
 
Πατώντας εδώ μπορείς να δεις μερικές επιλογές σε βρεφικά ριλάξ που θα ξεκουράζει το δικό σου μωράκι