Οδηγός Αγοράς – Καρότσι περιπάτου

13/04/2023
από Skroutz Marketplace
Οδηγός Αγοράς – Καρότσι περιπάτου του Fatsules

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Σήμερα θέλουμε να μοιραστούμε τις γνώσεις μας μαζί σας σε ένα must have προιόν του καλοκαιριού, το καρότσι περιπάτου ή καρότσι μπαστούνι.

Πως όμως θα επιλέξετε το κατάλληλο καρότσι περιπάτου;

Τα βασικά κριτήρια επιλογής έχουν ως εξής:

  1. Μέγιστο βάρος του παιδιού

Τα περισσότερα καρότσια περιπάτου έχουν προδιαγραφές έως 15 κιλά για το μέγιστο βάρος παιδιού. Υπάρχουν όμως και καρότσια περιπάτου με προδιαγραφές έως 22 κιλά.

Καρότσια περιπάτου έως 15 κιλά, δείτε τα εδώ.

Καρότσια περιπάτου έως 22 κιλά, δείτε τα εδώ.

  1. Ηλικία – Χρήση από νεογέννητο

Το δεύτερο χαρακτηριστικό που πρέπει να προσέξετε είναι αν το καρότσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από νεογέννητο ανάλογα με την κλίση που προσφέρει το κάθισμα του καροτσιού. Συνήθως τα καρότσια περιπάτου χρησιμοποιούνται από μωράκια άνω των 6 μηνών.

  1. Μηχανισμός κλεισίματος – Λαβή Καροτσιού

Κλείσιμο σαν βιβλίο ή σαν μπαστούνι. Είναι μια ερώτηση που καλείστε να απαντήσετε κατά την αγορά του καροτσιού περιπάτου. Τα περισσότερα καρότσια που κλείνουν σαν βιβλίο μετακινούνται πιο εύκολα σαν χειραποκευή και κλείνουν με ένα χέρι. Τα καρότσια που κλείνουν σαν μπαστούνι είναι αρκετά στοιβαρά και μαζεύουν μακρόστενα για μικρά port baggage. Αντίστοιχα στα καρότσια περιπάτου που ανοίγουν σαν βιβλίο η λαβή είναι κυρίως ενιαία εννοώ στα καρότσια μπαστούνια η λαβή είναι σαν μπαστούνι.

  1. Ρόδες και Κουκούλα

Θα πρέπει να επιλέξετε αν το καρότσι περιπάτου που θα επιλέξετε θέλετε να έχει μονές ρόδες που προσφέρουν design & κομψότητα ή διπλή ρόδα που προσφέρει σταθερότητα στην κίνηση και εύκολη κύλιση.

Επίσης το μέγεθος της κουκούλας είναι σημαντικό για την καλύτερη προστασία του παιδιού από τις καιρικές συνθήκες.

  1. Αξεσουάρ καροτσιού

Τέλος κοιτάμε τα αξεσουάρ του καροτσιού που περιλαμβάνονται όπως ο ποδόσακος, η κουνουπιέρα, το αδιάβροχο, η ποτηροθήκη και η ομπρέλα καροτσιού.

Ελπίζουμε οι οδηγιές να σας φάνηκαν χρήσιμες!

ΜΦΧ

Γεωργία από την ομάδα ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες πάντα μπορείτε να μας βρείτε και τηλεφωνικά στο 2310720511.