Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€.*Ισχύουν εξαιρέσεις για ογκώδη δέματα.

Tommee Tippee Advanced Anti-Colic Πλαστικά Μπιμπερό Σετ 9 τμχ Γαλάζιο για 0+ μηνών

422751
50.75 
Τιμή: 56.40  Κερδίζετε : 5.65 € (10%)
Παράδοση σε 4 - 10 εργάσιμες ημέρες
+

Ένας γονιός δεν επιθυμεί τίποτα περισσότερο από το να νιώθει το μωρό του άνετα. Γι' αυτό συνδυάσαμε τη βραβευμένη θηλή μας που προσομοιάζει το στήθος της μαμάς με ότι πιο σύγχρονο και καινοτόμο στην καταπολέμηση των κολικών και δημιουργήσαμε το νέο μπιμπερό Advanced Anti-Colic.

Η μοναδική τεχνολογία κατά των κολικών που αποτελείται από 3 σημεία δράσης απομακρύνει τον αέρα από το γάλα και ταυτόχρονα η αστεροειδής βαλβίδα δεν επιτρέπει στο γάλα να κινηθεί προς τα πίσω, πράγμα που σημαίνει 80% λιγότερα αέρια, εμετούς και ενοχλήσεις και 100% περισσότερα χαμόγελα! Επιπλέον, ο ενσωματωμένος πλαστικός σωλήνας με αισθητήρα θερμότητας προσφέρει μεγαλύτερη σιγουριά ότι το γάλα είναι στη σωστή θερμοκρασία, έτσι ώστε να μπορέσετε να ταΐσετε το μωρό σας με άνεση.

Το σετ μπιμπερό Advanced Anti-Colic για νεογέννητα Tommee Tippee περιλαμβάνει:

  • 2 πλαστικά μπιμπερό Advanced Anti-Colic μικρής ροής 150ml 2 πλαστικά μπιμπερό Advanced Anti-Colic μικρής ροής 260ml
  • 2 θηλές Advanced Anti-Colic μεσαίας ροής
  • 2 πιπίλες 0μηνών+
  • 1 βούρτσα καθαρισμού μπιμπερό

Η βραβευμένη σειρά μπιμπερό Advanced Anti-Colic της Tommee Tippee είναι ο καλύτερος τρόπος να βοηθήσετε τα μωράκια να περάσουν όσο πιο ανώδυνα το στάδιο των κολικών.

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός εγγυάται των περιορισμό των κολικών κατά 80%, χάρη στο ειδικά διαμορφωμένο σύστημα διοχέτευσης του αέρα.
Η μοναδική τεχνολογία που αποτελείται από 3 σημεία δράσης απομακρύνει τον αέρα από το γάλα και ταυτόχρονα η αστεροειδής βαλβίδα δεν επιτρέπει στο γάλα να κινηθεί προς τα πίσω, πράγμα που σημαίνει 80% λιγότερα αέρια και ενοχλήσεις και 100% περισσότερα χαμόγελα!
Επιπλέον, ο ενσωματωμένος πλαστικός σωλήνας με αισθητήρα θερμότητας προσφέρει μεγαλύτερη σιγουριά ότι το γάλα είναι στη σωστή θερμοκρασία, έτσι ώστε να μπορέσετε να ταΐσετε το μωρό σας με εύκολα και με ασφάλεια.

Η θηλή διαθέτει πατενταρισμένες ραβδώσεις και μαλακή εύκαμπτη σιλικόνη ώστε να μιμείται τις κινήσεις του μητρικού στήθους. Είναι εργονομικά σχεδιασμένο για ευκολία στη χρήση, στο καθάρισμα και στην αποστείρωση. Το 97% των μαμάδων συστήνουν τις θηλές για σίγουρη αποδοχή από τα μωράκια. Χωρίς BPA.

Οι ορθοδοντικές πιπίλες της Tommee Tippee είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να μην εμποδίζουν τη σωστή ανάπτυξη των δοντιών. Η μαλακή θηλή από ανθεκτική σιλικόνη συμπιέζεται εύκολα και έτσι μειώνεται η πίεση στα δόντια και τα ούλα του μωρού επιτρέποντας τη φυσιολογική στοματική ανάπτυξη. Είναι οβάλ, συμμετρική και πλήρως αναστρέψιμη χωρίς “λάθος” πλευρά προς τα πάνω, έτσι η πιπίλα θα τοποθετείται πάντα σωστά στο στόμα του μωρού σας, ακόμα και όταν τη βάζει στο στόμα μόνο του.

 

Κατασκευαστής :
Tommee Tippee
Κατηγορία:
Βρεφανάπτυξη
Φύλο:
Unisex
Βασικό Χρώμα :
Διαφανές
  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα μας και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες μέρες.
    Επίσης υπάρχει δυνατότητα express αποστολής και και άμεση παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Παράδοση σε 4 - 10 εργάσιμες ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι 4-10 εργάσιμες μέρες.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Παράδοση σε 10 - 30 ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι κατά προσέγγιση 20 - 30 ημέρες.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Κατόπιν παραγγελίας'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι κατά προσέγγιση 20 - 30 ημέρες.

 

Εάν επιθυμείτε καλύτερο χρόνο παράδοσης πιθανόν να υπάρχει δυνατότητα κατόπιν επικοινωνίας στο 2310720511

Δείτε επίσης