Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€.*Ισχύουν εξαιρέσεις για ογκώδη δέματα.
- 23%

Αποκριάτικη Στολή Margot 1211

FUNF1211_7B0D
30.74 
Τιμή: 39.99  Κερδίζετε : 9.25 € (23%)
  • Προβολη ολων των επιλογων ως λίστα
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
+

Περιλαμβάνει: φόρεμα, κοκκαλάκι με φιόγκο

Σχεδιασμένη με λεπτομέρειες και κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτή η στολή προσφέρει όχι μόνο ένα υπέροχο στυλ αλλά και απόλυτη άνεση για να μπορεί το παιδί σας να παίζει και να διασκεδάζει ανεμπόδιστα.Η λαμπερή και χαρούμενη ροζ απόχρωση σε συνδυασμό με τα διάφορα αξεσουάρ θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε κάθε παρέα.

Παιδική στολή "margo Dress" της εταιρείας Fun Fashion για το αποκριάτικο party ή για θεματικό event. Τα παιδιά λατρεύουν να μεταμφιέζονται και να υποδύονται ρόλους από τις αγαπημένες τους ήρωες των παραμυθιών ή κινουμένων σχεδίων και να αναπτύσσουν έτσι τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους. 

Κατασκευαστής :
FUN FASHION
Φύλο:
Κορίτσι
Συλλογή:
Εποχιακά
Μέγεθος :
6 ετών
  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα μας και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες μέρες.
    Επίσης υπάρχει δυνατότητα express αποστολής και και άμεση παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Παράδοση σε 4 - 10 εργάσιμες ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι 4-10 εργάσιμες μέρες.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Παράδοση σε 10 - 30 ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι κατά προσέγγιση 20 - 30 ημέρες.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Κατόπιν παραγγελίας'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι κατά προσέγγιση 20 - 30 ημέρες.

 

Εάν επιθυμείτε καλύτερο χρόνο παράδοσης πιθανόν να υπάρχει δυνατότητα κατόπιν επικοινωνίας στο 2310720511

Δείτε επίσης