Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€.*Ισχύουν εξαιρέσεις για ογκώδη δέματα.

Μάρσιπος Bebe Stars Up & Go Grey 220186

220186
39.60 
Εξαργυρώστε με 396 πόντους
  • Προβολη ολων των επιλογων ως λίστα
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
+

Μάρσιπος Bebe Stars Up & Go Grey 220186

Ο μάρσιπος Up & Go της Bebe Stars μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τρεις διαφορετικές θέσεις, προκειμένου να προσαρμοστεί στις ανάγκες του μωρού που μεγαλώνει. Είναι ιδανικό για χρήση από την γέννηση του μωρού έως και 9 κιλά. Σας επιτρέπει να μεταφέρετε το μωρό σας με ασφάλεια και άνεση όταν βρίσκεστε έξω. 

Η εσωτερική επένδυση, μετατρέπει τον μάρσιπο σε μια μαλακή άνετη φωλιά, ιδανική για χρήση, κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του μωρού σας. Τα ρυθμιζόμενα πλαϊνά κλιπ, διευκολύνουν την προσαρμογή του μάρσιπου για να ταιριάζει στο σώμα του μωρού σας κατά τις διάφορες φάσεις ανάπτυξης. Το καινοτόμο διπλό σύστημα απελευθέρωσης φορτίου σπονδυλικής στήλης, επιτρέπει στους ενήλικες να επιτύχουν τη βέλτιστη κατανομή βάρους στις οσφυϊκές και ραχιαίες περιοχές της σπονδυλικής στήλης. 

  • Μέγιστη άνεση καθ ‘όλη τη διάρκεια της ανάπτυξης του μωρού. 
  • Πλενόμενα και μη τοξικά υλικά 
  • Στρώμα από μαλακό και αναπνεύσιμο ύφασμα. 

Δοκιμασμένα πρότυπα ασφαλείας ΕΝ13209 

Κατασκευαστής :
Bebe Stars
Κατηγορία:
Για Την Βόλτα
Τύπος :
Μάρσιποι
Βασικό Χρώμα :
Γκρι
  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα μας και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες μέρες.
    Επίσης υπάρχει δυνατότητα express αποστολής και και άμεση παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Παράδοση σε 4 - 10 εργάσιμες ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι 4-10 εργάσιμες μέρες.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Παράδοση σε 10 - 30 ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι κατά προσέγγιση 20 - 30 ημέρες.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Κατόπιν παραγγελίας'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι κατά προσέγγιση 20 - 30 ημέρες.

 

Εάν επιθυμείτε καλύτερο χρόνο παράδοσης πιθανόν να υπάρχει δυνατότητα κατόπιν επικοινωνίας στο 2310720511

Δείτε επίσης